Football...
- robert...p
- Faith
- Numer gadu-gadu: 0
- AgentCooper
- Concert - The Cure Live
- Nevyn
- Disintegration
- Numer gadu-gadu: 2339800
- Kontakt:
miałem to szczęście być w tym historycznym dniu na Stadionie Śląskim i oglądać 2 bramki Ebiego...
I tylko to można zapamiętać, bo cała gra była nie do końca na miarę wyniku.
Ale atmosfera - las szalików na Mazurku, "eeeeebbbbbiiiiiii", "Leeeeeeooooooooooo" czy spiewane po ostatnim gwizdku "We are the champions" - bezcenne
Ale atmosfera - las szalików na Mazurku, "eeeeebbbbbiiiiiii", "Leeeeeeooooooooooo" czy spiewane po ostatnim gwizdku "We are the champions" - bezcenne
Have a Cure day :)
- AgentCooper
z całych eliminacji byłem na jednym tylko meczu - w Lizbonie. Emocje, hustawka nastroju od euforii, zwątpienie i rozpacz po radość z 2:2 sprawiły, że też tego meczu na długo nie zapomnę...No i tej całonocnej imprezy na ulicach miasta z kilkoma tysiącami Polaków.Nevyn pisze:miałem to szczęście być w tym historycznym dniu na Stadionie Śląskim i oglądać 2 bramki Ebiego...
Miejmy nadzieję, że gra na boiskach Austrii i Szwajcarii pozwoli choć z raz, a może i dwa cieszyć się podobnie. Ech, jak chciałbym w końcu żebyśmy skopali dupę Angolom i Szwedom...
- Nevyn
- Disintegration
- Numer gadu-gadu: 2339800
- Kontakt:
Re: Football...
odgrzewam temat po prawie 5 latach :>
czy ktoś wylosował bilety? czy ktoś mieszka w Gdańsku i zamierza być na jakimś meczu?
ja zamierzam wycyckać koników i kupować bilety pod stadionem na pewno nie za więcej niż są one warte
czy ktoś wylosował bilety? czy ktoś mieszka w Gdańsku i zamierza być na jakimś meczu?
ja zamierzam wycyckać koników i kupować bilety pod stadionem na pewno nie za więcej niż są one warte
Have a Cure day :)
- Nell
- Numer gadu-gadu: 8089586
O proszę, nawet nie wiedziałam, że jest taki temat tutaj, miło :)
Jak Nevyn zapewne wiesz, nie mieszkam w Gdańsku, biletów nie mam, dlatego zdradź jak zamierzasz wycyckać koników. Mi się ta wiedza na pewno przyda, bo w trakcie takiej imprezy w kraju na jakimś meczu wypadałoby być. Co się będę przed telewizorem denerwować ;)
Jak Nevyn zapewne wiesz, nie mieszkam w Gdańsku, biletów nie mam, dlatego zdradź jak zamierzasz wycyckać koników. Mi się ta wiedza na pewno przyda, bo w trakcie takiej imprezy w kraju na jakimś meczu wypadałoby być. Co się będę przed telewizorem denerwować ;)
Lost forever in a happy crowd
- Nell
- Numer gadu-gadu: 8089586
No to opowiadaj, opowiadaj, ja jestem równie cierpliwa, co bezczelna... a może odwrotnie ;)
Lost forever in a happy crowd