jestem tu nowa
- zwierzak
- Easy Cure
- Numer gadu-gadu: 0
jestem tu nowa
:D hej, niedawno dolaczylam do grona fanow the cure, mam nadzieje, ze nastale i tez czekam na koncert...pozdrawiam 
- frankenstein
- Concert - The Cure Live
E, zwierzak, co Ty sobie w ogóle myślisz, co??? Przychodzisz, jesteś pierwszy raz i się przysiadasz, jak do swojego!!! Od razu pierwszy post i jakieś półprywatne gadu-gadu. I to gdzie???!!! Na forum ogólnym? Tu się dyskutuje o The Cure, a nie uskutecznia się jakieś osobiste wtręty!! Jak będziesz miała tyle postów, co ja, to dopiero będziemy mogli sobie cukrować. Trochę kultury kobieto, skąd Ty się urwałaś???!!! ADMINIE!!!, zrób coś z tym, nie można tolerować takiego bałaganu!
Żartuję oczywiście! :D Witaj na forum i nie zwracaj uwagi na miejscowych nerwusów. A jest takich parę...
Żartuję oczywiście! :D Witaj na forum i nie zwracaj uwagi na miejscowych nerwusów. A jest takich parę...
Dla mnie wszyscy ludzie wyglądają tak samo.
Ray Charles
Ray Charles
-
- Seventeen Seconds
- Caterpillar girl
- Faith
- DrowningMan
- The Top
- Kontakt:
-
- The Top
Witaj oczywiście że witaj,rozgość się tutaj i wyrażaj swoje prywatne zdanie(moje posty są w większości nie związane z tematem,ale olać to
DOBRY FAN THE CURE NIGDY NIE JEST ZŁY !!!!!! TAKE CURE !!!!!
PS: A co do tych nerwusów to konflikty są już chyba zawieszone więc "Love and Peace"... na razie
- Earthling
- Entreat
- Kontakt:
Jakoś nie zauważyłemfrankenstein pisze:Żartuję oczywiście! :D Witaj na forum i nie zwracaj uwagi na miejscowych nerwusów. A jest takich parę...

"Znajdę nowe zainteresowania, nowe zajęcia, ale nie oddam im się cały. Niczemu ani nikomu, nigdy więcej. I być może będę patrzał w nocy tam, gdzie na niebie ciemność pyłowej chmury powstrzymuje blask dwóch słońc, pamiętając wszystko..."
- Mary_Poole
- Faith
- Kontakt:
-
- The Top
- zwierzak
- Easy Cure
elo
a czemu mialabys zostac zignorowana???? zdecydowanie wole ta bardziej malancholijna strone the cure, tak jak w the disintegration, i muzyka bardziej na mje zmysly dziala...mam nadzieje ze odpowiedz Cie zadowala... ;)
- s'the figurehead
- Disintegration
Re: heh
Poczekaj, aż TO spojrzenie będzie reagować na Twoje posty w przyszłości... Brrr... Na TYM forum trzeba mieć nerwy z żelaza, a poczucie humoru z gumy.zwierzak pisze:przestraszyłam sie tego spojrzenia davida bowie ;)
Pozdrawiam.