O tak. 10 w skali beuforta :)kjurczaczek pisze: ... morze jest piekne....
zakochana!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Seventeen Seconds
- Earthling
- Entreat
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Masz rację. Morze jest najlepsze.kjurczaczek pisze: ... morze jest piekne....
"Znajdę nowe zainteresowania, nowe zajęcia, ale nie oddam im się cały. Niczemu ani nikomu, nigdy więcej. I być może będę patrzał w nocy tam, gdzie na niebie ciemność pyłowej chmury powstrzymuje blask dwóch słońc, pamiętając wszystko..."
- starla
- Boys Don't Cry
- Kontakt:
in love
ja rowniez jestem zakochana nie kochajaca, wiecznie zakochana:)
muzyka the cure jest tak ambiwalentna!radosna badz smutna, taka jaka jestem ja....nie ma lepszego Lekarstwa....
muzyka the cure jest tak ambiwalentna!radosna badz smutna, taka jaka jestem ja....nie ma lepszego Lekarstwa....
~body and soul can never be married~
- Mary_Poole
- Faith
- Kontakt:
-
- Seventeen Seconds
- Caterpillar girl
- Faith
No, ale jak się mieszka tak jak ja prawie nad morzem to zna się takie plaże, gdzie ludzi wcale nie ma....I tam można spędzić cały dzień i późny wieczór patrząc, jak morze zabiera kawałki lądu z cichym (lub głośniejszym) szumem....Tylko ja na plaże w upały to idę z parasolem - nienawidzę słońca ostrego i upału. Może dlatego jestem taka blada ech...
~ Klarheit ~
- ont
- Seventeen Seconds
Może podzielisz się informacjami Caterpillar girl? Choć wiem ze wtedy ryzykujesz zaludnienie taj czy innej "niezaludnionej" plaży ; ) W okolicach Gdyni są ładne klify porośniete sosnami... Ale chyba bardziej mi zaimponował widok na doliny w górach.. pewnie dlatego że od dziecka mieszkam nad morzem i już mi sie przejadło... Tak samo jak innym przejadły sie góry, lasy i inne zalewy : /
- Mary_Poole
- Faith
- Kontakt:
- raining
- Faith
dokladnie!!!!! tysiące miastowych depczących po sobie i po mnie przy okazji. morze najpiekniejsze i moze troche przerazające jest gdy stoi sie z nim sam na sam a] w nocy b] podczas paskudnej pogody kiedy wszyscy z obrzydzeniem chowają sie w pensjonatach c] przed switem, kiedy jeszcze obozy karate i inne nie wpadają na poranne maratony i gimnastykę.drimm pisze:nad morzem jest za duzo ludzi, nienawidze tlumow, nienawidze upalow i nienawidze takiego halasu.. i piasku w walkmanie. juz wole jeziora i zalewy, bezludne i trawiaste.<:
a i tak najlepszy jest wlasny pokoj.
a i tak czasem najlepszy jest wlasny pokoik! :D