Happy Birthday To Alexcure
Re: Happy Birthday To Alexcure
ano wiem.... dziękuję.... baaardzo...VELVETPILL pisze:Najlepszego Olu! Ty już wiesz, co to znaczy :)
PS. Wybacz spóźnienie
PS swoja drogą odzyskałam smak i zmysł powonienia dzisiaj!!!! yupi.... pomyślałam wiesz o czym, kiedy smak.... przypomniał mi się pewien epizod związany z mięśniem językowym....
ano wyglada na to, ze powraca... wolniutko jakoś, ale dobre i to, dziękujędron pisze:No to Powrotu do Zdrówka życzę....;]

- VELVETPILL
- The Head On The Door
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Taaa... ;) Ja właśnie leczę swój język... ale bez obawy - smak nadal odczuwam. Zresztą - miałaś rację... to było głupie... i niebezpieczne! Bo mogłem tym czymś przekreślić swoją przyszłą karierę zawodową... i 11 lat nauki poszłoby do lasu. Ale gdybym stał znowu przed tym wyborem - to zrobiłbym to bez wahania. Wiem, wiem... schizofreniaalexcure pisze:pomyślałam wiesz o czym, kiedy smak.... przypomniał mi się pewien epizod związany z mięśniem językowym....

hehee tak to z nami, ludźmi bywa.... zatem k[j]uruj się - czy może k[j]uruj ów mięsień :)
- s'the figurehead
- Disintegration
Wszystkiego Najlepszego Olu! 
OLA OLA DLA CIEBIE "100 LAT"!
-
- Seventeen Seconds
- Kontakt:
Spełnienia marzeń i wszystkiego dobrego Oluś! :)
OMG!!!!!!!!!!! Dziękuję.... ten watek ma już tyle lat.... ciekawe, czy dotrwa jak bede miała 100
W sumie mam wuja, który, jak dożyje, w 2009 bedzie miał 103 lata, na razie ma tylko 102. Wygląda tak całkiem na 80, lub 85.
Az se kjura na dobranoc włączę... dziekuje kochaani!!!!!!!!!!!

Az se kjura na dobranoc włączę... dziekuje kochaani!!!!!!!!!!!
- love_cat
- Disintegration
Spóźnione ale szczere: wszystkiego najlepszego i odwagi do życzenia rzeczy niemożliwych ;)
"And kissing crimson fell into her waiting arms.."
Hmm, no no trafione życzenia, dziękuję bardzo... love_cat...
te impossible things jakoś się trafiają,
Miałam takie życzenie kiedyś, by mówić akcentem Smitha, by go przede wszystkim rozumieć... i teraz po niespodziewanym pobycie w Crawley .................... sytuacja w miarę opanowana....Jeśli chodzi o zrozumienie ich bełkotu, to, najlepiej się udaje zrozumieć, gdy się przestaje myśleć... np. Freaks Show! Ale nadal pozostał pewien impossible dream, więc ..... I am still waiting...
te impossible things jakoś się trafiają,
- s'the figurehead
- Disintegration
Będzie dobrze... Uściski! 
- love_cat
- Disintegration
z moich badań dotychczasowych mi wynikło że Robert ma tzw. "well-spoken Surrey accent"alexcure pisze:Hmm, no no trafione życzenia, dziękuję bardzo... love_cat...
te impossible things jakoś się trafiają,Miałam takie życzenie kiedyś, by mówić akcentem Smitha, by go przede wszystkim rozumieć... i teraz po niespodziewanym pobycie w Crawley .................... sytuacja w miarę opanowana....Jeśli chodzi o zrozumienie ich bełkotu, to, najlepiej się udaje zrozumieć, gdy się przestaje myśleć... np. Freaks Show! Ale nadal pozostał pewien impossible dream, więc ..... I am still waiting...
niby jest z Blackpool i powinien mówić bardzIej "kwadratowo i nieociosanie"
spoko, da sie zrobić
zwykle w opanowaniu tego akcentu pomaga BBC, bo sa one podobne, choć nie takie same ale generalnie wiadomo o co chodzi
powodzenia!
hmm, mieszkając w West Sussex nie sposób nie mówić jak oni... wydaję mi się, że Smith mówi podobnie do nich... BBC to RP, czyli Standard English, a to opanowałam już dość dawno, gdyż wychowałam się na "posh" akcencie z Hampshire. Trudno było w 2008 przeskoczyć na West Sussex. Surrey jest w pobliżu, podobieństwa są, ale jest wiele różnic w akcencie w obrębie tego samego hrabstwa ... więc są to sprawy dość skomplikowane :-). Np. spotkałam różnych ludzi, którzy mieszkają gdzieś chyba na północ od Gatwicku,a mówili dziwnie, "jakby" Amerykanie, drastyczna różnica, bo Crawley jest dwie stacje od Gatwicku, ale w inną stronę...
- love_cat
- Disintegration
Jeszcze do Alexcure
- wszechogarniającego poczucia szczęścia przynajmniej przez Seventeen Seconds każdego dnia..
- żeby pieniążki we wszelkiej walucie czuły Strange Attraction w kierunku Twojej kieszeni
- podobno jest to miejsce gdzie nikt nie dochodzi, ale życzę Ci żebyś doszła na swoją The Top
- żebyś dostała All You Want
- żeby wszędzie gdzie się znajdziesz było Just Like Heaven
- żeby ludzie Cię doceniali i podziwiali i od czasu do czasu żeby ktoś Ci szepnął Why Can’t I Be You???
- spotkania Perfect Boy który will be Swimming The Same Deep Water As You & have a sit with you in the Twilight Garden… Underneath The Stars…
- żebyś miała niczym nie złamaną Faith w każdy Twój Dream
- jeszcze raz odwagi To Wish Impossible Things, bo gdybyśmy zaczęli robić rzeczy na które nas stać, zadziwilibyśmy samych siebie
- i nieustającego poszukiwania More Than This
- żebyś się nie załamywała rzeczami tego niewartymi, bo przecież Girls Don’t Cry…
- żeby miejsce pt. Where The Birds Always Sing było dla Ciebie otwarte o każdej porze a zwłaszcza wtedy kiedy będziesz przechodzić przez jakąś swoją Disintegration i Strange Days….
- żeby były momenty w których się będziesz czuć Out Of This Word… i Hiiigh…
- żebyś nigdy nie zapomniała gdzie jest Fascination Street i tego jak nią iść
To tak, na kjurowo
Do następnych urodzin!
Jeszcze do Alexcure
- wszechogarniającego poczucia szczęścia przynajmniej przez Seventeen Seconds każdego dnia..
- żeby pieniążki we wszelkiej walucie czuły Strange Attraction w kierunku Twojej kieszeni
- podobno jest to miejsce gdzie nikt nie dochodzi, ale życzę Ci żebyś doszła na swoją The Top
- żebyś dostała All You Want
- żeby wszędzie gdzie się znajdziesz było Just Like Heaven
- żeby ludzie Cię doceniali i podziwiali i od czasu do czasu żeby ktoś Ci szepnął Why Can’t I Be You???
- spotkania Perfect Boy który will be Swimming The Same Deep Water As You & have a sit with you in the Twilight Garden… Underneath The Stars…
- żebyś miała niczym nie złamaną Faith w każdy Twój Dream
- jeszcze raz odwagi To Wish Impossible Things, bo gdybyśmy zaczęli robić rzeczy na które nas stać, zadziwilibyśmy samych siebie
- i nieustającego poszukiwania More Than This
- żebyś się nie załamywała rzeczami tego niewartymi, bo przecież Girls Don’t Cry…
- żeby miejsce pt. Where The Birds Always Sing było dla Ciebie otwarte o każdej porze a zwłaszcza wtedy kiedy będziesz przechodzić przez jakąś swoją Disintegration i Strange Days….
- żeby były momenty w których się będziesz czuć Out Of This Word… i Hiiigh…
- żebyś nigdy nie zapomniała gdzie jest Fascination Street i tego jak nią iść
To tak, na kjurowo
Do następnych urodzin!
OJEJ........ale życzenia, :D dziękuję ... aż mi w głowie zakjurowało, haha i mowę odjęło... odjąłeś mi dobre parę lat... już biegnę by włączyć The Cure!