Filmowo
- FranekTeleranek
- Faith
- Numer gadu-gadu: 0
- kjurczaczek
- The Top
- s'the figurehead
- Disintegration
- martab
- Boys Don't Cry
z tych trzech filmów widziałam tylko Velvet Goldmine i w sumei podobał mi się .Ubrać sie tak glamrockowo do szkoły
Aczkolwiek częściej niz do samego filmu wracam do ścieżki dźwiękowej z niego pochodzacej: )
a ostatnio widzialam [po raz drugi] "Podaj dalej" i uważam ze to bardzo ładny film. No i polecam hiszpańskie nagrodzone Oskarem "W strone morza", jak dla mnie warte tej nagrody i warte obejrzenia.

a ostatnio widzialam [po raz drugi] "Podaj dalej" i uważam ze to bardzo ładny film. No i polecam hiszpańskie nagrodzone Oskarem "W strone morza", jak dla mnie warte tej nagrody i warte obejrzenia.
- s'the figurehead
- Disintegration
Muzyka z tego filmu jest po prostu bombowa! Super klimacik! (Mam ochotę często wskoczyć w takie ciuszki i wypełznąć na miasto...martab pisze:z tych trzech filmów widziałam tylko Velvet Goldmine i w sumei podobał mi się .Ubrać sie tak glamrockowo do szkołyAczkolwiek częściej niz do samego filmu wracam do ścieżki dźwiękowej z niego pochodzacej: )
- Carla
- Japanese Whispers
- Numer gadu-gadu: 7285848
Mechanik. Po teaserach bylam bardzo ciekawa tego filmu. Takze ze wzgledu na Christiana Bale - moim zdaniem jest niesamowitym aktorem! Zachwycil mnie w Equilibrum (bardzo dobre kino), a w Mechaniku tylko potwierdzil swoj talent. Pomijajac to, jak wyglada i co dla tej roli zrobil
Film chlodny. Pomysl nie najswiezszy. I nie do konca wykorzystany tak, jak mozna go bylo wykorzystac. Akcja bardzo rowna, ale brakuje mocnego zakonczenia. Albo zakonczenie jest za bardzo dopowiedziane. Momentami mialam wrazenie, ze scenariusz powstawal w miare powstawania filmu "No to teraz zrobmy taka akcje...". Do obejrzenia, ale nie do zachwytu.[/list]

Film chlodny. Pomysl nie najswiezszy. I nie do konca wykorzystany tak, jak mozna go bylo wykorzystac. Akcja bardzo rowna, ale brakuje mocnego zakonczenia. Albo zakonczenie jest za bardzo dopowiedziane. Momentami mialam wrazenie, ze scenariusz powstawal w miare powstawania filmu "No to teraz zrobmy taka akcje...". Do obejrzenia, ale nie do zachwytu.[/list]
Gdyby były same piękne chwile
Nie wiedziałabym, że żyję...
Nie wiedziałabym, że żyję...
-
- The Top
- jamie84
- Faith
WHISPERS CURE CARLENA pisze:A widział ktoś już może Pit Bulla? - ja byłam na nim wczoraj w bielskim Kinoplexie,jeśli ktoś zrozumiał i zechciałby skomentowac pracę tamtej policji i przesłanie i klimat to z chęcia poczytam
Właśnie przed chwilą wróciłem z Pitbulla,bez kitu uwielbiam polskie filmy o polskiej policji,Andrzej Grabowski w mistrzowskiej roli,zapomnijcie o Ferdku Kiepskim,sto procent realizmu,bardzo polecam,szczególnie ,że to polski film...jestem pod wielkim wrażeniem(pewnie stąd ta niespójna wypowiedź:P)
- colic
- Three Imaginary Boys
Ja też, ja też może się umówimy na rajd po Warszawie? mam taaaką garderobę ciuchów...poszalejemy. :Ds'the figurehead pisze:Muzyka z tego filmu jest po prostu bombowa! Super klimacik! (Mam ochotę często wskoczyć w takie ciuszki i wypełznąć na miasto...martab pisze:z tych trzech filmów widziałam tylko Velvet Goldmine i w sumei podobał mi się .Ubrać sie tak glamrockowo do szkołyAczkolwiek częściej niz do samego filmu wracam do ścieżki dźwiękowej z niego pochodzacej: )
)
- kjurczaczek
- The Top