och. zdajesz sobie sprawę że prezentujesz argumenty raczej za banem a nie za przywróceniem edycji postów ?VELVETPILL pisze:Bo właśnie naszła mnie ochota... I zamiast jednego porządnego posta (edytowanego kilka[naście] razy) muszę napisać ich kilka[naście?]
Oj, uwierz że mój humor nie ma tu nic do rzeczy.drowning_man92 pisze:widzem że niedobrze się dzieje na naszym zacnym forum... pan Admin ma zły humorek... :-s
No dobra, ale każdemu może się zdarzyć, że sobie przypomni coś, co mógłby dodać do swej poprzedniej wypowiedzi, a tak musi tworzyć zupełnie nowego posta i może dostać potem ostrzeżenie za zaśmiecanie forum, czy nabijanie sobie postów. I nie chodzi mi tutaj o mój przypadek.haiaw pisze:Oj, uwierz że mój humor nie ma tu nic do rzeczy.drowning_man92 pisze:widzem że niedobrze się dzieje na naszym zacnym forum... pan Admin ma zły humorek... :-s
Edycja postów pozostaje zablokowana. Proponuję sprawdzać posty przed wysyłaniem i przykładać większą wagę do tego co chcecie przekazać innym na forum publicznym.
To ostatnie kieruję szczególnie do kolegów nowych na forum.
a nie większą POWAGĘhaiaw pisze:większą wagę
Ale według mnie to się rozumie samo przez się, iż pan administrator wymaga od nas większej powagi. Możliwe, iż mylne jest me skromne zdanie, jeśli tak to przepraszam uprzejmie.dariusz pisze:a nie większą POWAGĘhaiaw pisze:większą wagę
Możliwe, że pan "headadmin" ma inne zdanie na ten temat. Ale lepiej w to nie wnikajmy, bo istnieje ewentualność, że zostaniemy wyrzuceni z tego zacnego forum.VELVETPILL pisze:IMO pokitrany pomysł - ale Twój cyrk - Twoje małpy
PS. Pamietaj headadminie, że to forum istnieje dla użytkowników, a nie użytkownicy dla forum
śmieszne trochę. w imię czego? większego bałaganu, większej ilości błędów, literówek, niegramatycznych zdań, niedziałających linków, dodatkowych jednozdaniowych postów?haiaw pisze: Edycja postów pozostaje zablokowana.