ulubiona piosenka The Cure
- martynarnr91
- Japanese Whispers
- Kontakt:
Re: ulubiona piosenka The Cure
Zapewne 80 % twórczości The Cure to moje ulubione piosenki
hmmm ta jedyna ...
BLOODFLOWERS - jako pierwsza wgniotła mnie w ziemie :)
hmmm ta jedyna ...
BLOODFLOWERS - jako pierwsza wgniotła mnie w ziemie :)
Trujące kwiaty, trujące liście drzew
Anioły bez twarzy, demony wokół mnie
///
marvja.blogspot.com
Anioły bez twarzy, demony wokół mnie
///
marvja.blogspot.com
- iRaa
- Three Imaginary Boys
Tak,to jest to!!! Jedna z lepszych jak dla mnie wersji koncertowych faith, ten klimat, nastrój..uwielbiam. Zawsze, gdy oglądam przechodzą mnie ciary, zawsze. Ile bym dała żeby być wtedy tam....IngridCZ pisze:FAITH![]()
9. 8. 1986... przed 22 lety/latami... amfiteatr antique d´Orange Francie/Francja![]()
http://www.youtube.com/watch?v=i-ll36koaeY
U mnie to samo, nie ma dla mnie niczego piękniejszego.martynarnr91 pisze: BLOODFLOWERS - jako pierwsza wgniotła mnie w ziemie :)
Cure the world.
- bloodline101
- Boys Don't Cry
to bardzo trudne zadanie-wybrać ten jedyny ukochany utwór, The Cure nagrali tak wiele genialnych kompozycji
na pewno zawsze szczególny będzie "Disintegration'-interpretacja Roberta i ten tekst wbiły się mocno w moją świadomość
"Bloodflowers" dopiero po kilkakrotnym przesłuchaniu dotarło do mnie, jak piękny jest ten utwór
kocham także 'The edge of the deep green sea', rozdzierające 'Trust', 'There is no if...', 'Treasure'-przepiękne,smutne teksty
ale tą jedną jedyną jednak jest 'Plainsong'-nigdy nie zapomnę, jak na mnie podziałal ten utwór przy pierwszym przesłuchaniu-bardzo się uspokoiłam, odeszły moje wszystkie lęki, przynajmniej na tę chwilę-genialna, pełna doskonałej harmonii kompozycja, no i ten bas
na pewno zawsze szczególny będzie "Disintegration'-interpretacja Roberta i ten tekst wbiły się mocno w moją świadomość
"Bloodflowers" dopiero po kilkakrotnym przesłuchaniu dotarło do mnie, jak piękny jest ten utwór
kocham także 'The edge of the deep green sea', rozdzierające 'Trust', 'There is no if...', 'Treasure'-przepiękne,smutne teksty
ale tą jedną jedyną jednak jest 'Plainsong'-nigdy nie zapomnę, jak na mnie podziałal ten utwór przy pierwszym przesłuchaniu-bardzo się uspokoiłam, odeszły moje wszystkie lęki, przynajmniej na tę chwilę-genialna, pełna doskonałej harmonii kompozycja, no i ten bas
Wolność - kocham i rozumiem
Wolności oddać nie umiem
Wolności oddać nie umiem
- Agora
- Easy Cure
- Numer gadu-gadu: 4817764
- Kontakt:
O kurcze, Bloody!
A jednak ktoś znajomy
Moją ulubioną piosenką jest Faith, ale czasami mam tak, że jest to Friday I'm In Love :)

Moją ulubioną piosenką jest Faith, ale czasami mam tak, że jest to Friday I'm In Love :)
It's always the same
I'm running towards nothing
Again and again and again and again
I'm running towards nothing
Again and again and again and again
Moja ulubiona piosenka The Cure to Why Can't I Be You.
- AnaMarieJs
- Easy Cure
- Numer gadu-gadu: 0
Ja nie mam ulubionej piosenki TC :) Ciężko by mi było wybrać jedną najlepszą. Teraz słucham All cats are grey i ostatnio bardzo często jej słucham :)
I went away alone
With nothing left
But faith...
With nothing left
But faith...
- senior Paśniak
- Seventeen Seconds
- Kontakt:
polecam wersję: https://www.youtube.com/watch?v=hfSkY1H-3u0AnaMarieJs pisze:Teraz słucham All cats are grey i ostatnio bardzo często jej słucham :)
aka OLD SENIORHAND
- Robert Smith Jr.
- Japanese Whispers