Eiffel 65 - kapelka ROCks ;D im sie podobal ten kolo co mial wlosy na czuba :D
52? chyba

a RollerGirl Pamietasz?? :> :D konkurowali wtedy ze soba :D
ha no wlasnie tak sie nazywali, kapela wywodzaca sie z nurtu psychodelic rock, podobno inspiracja dla nich byl pewien leworeczny murzyn (o przepraszam... afroamerykaninp_rzemas pisze:A pamietam
Eiffel 65 - kapelka ROCks ;D im sie podobal ten kolo co mial wlosy na czuba :D
pamietam pamietam, kochalem ja dopoki nie zobaczylem Kylie Minogue... swoja droga wyobraz sobie... Katowicki Spodek 2006... swiatla zapalaja sie gdy przy dzwiekach "100 Years" na scene wjezdzaja na rolkach Robert Smith i Simon...p_rzemas pisze: a RollerGirl Pamietasz?? :> :D konkurowali wtedy ze soba :D
bingo!p_rzemas pisze:hm ten afroamerykanin to Jimmi Hendrix?
a ja potrafie wyorazic to sobie nawet bez alkoholu... no ale ja to jakis pie$dolniety jestemp_rzemas pisze:amm ... czekaj sprobuje sobei wyobrazic tylko pojde do monopolowego :D hehe
Coś nie bardzo chce mi się wierzyć w podwójny album. Przed wydaniem Wish, też zapowiadano "bliźniaka" - jeden z wokalem, drugi instrumentalny. Nic z tego nie wyszło poza "czwóreczką" Lost Wishes. No ale miejmy nadzieję, że plotki się sprawdzą.Rav pisze:za onet.pl
Od pewnego czasu docierają do nas zapewnienia, że grupa The Cure pracuje nad nowym albumem. Podobno ma to być podwójne dzieło.