The Cure - Live 8
- Nevyn
- Disintegration
- Numer gadu-gadu: 2339800
- Kontakt:
The Cure - Live 8
The Cure wystapi ok 22.35. Grac beda ok 20 minut, ale moze sie przedluzyc :)
Transmisja najprawdopodobniej M6 i radio NRJ no i AOL Music
Oprócz The Cure:
Muse: 17.30-17.50
Placebo: 21.50-22.10
Te czasy oczywiscie sa orientacyjne. Na takich koncertach wszystko sie moze zdarzyc :)
Transmisja najprawdopodobniej M6 i radio NRJ no i AOL Music
Oprócz The Cure:
Muse: 17.30-17.50
Placebo: 21.50-22.10
Te czasy oczywiscie sa orientacyjne. Na takich koncertach wszystko sie moze zdarzyc :)
Ostatnio zmieniony piątek, 1 lipca 2005, 17:51 przez Nevyn, łącznie zmieniany 1 raz.
Have a Cure day :)
- CureMar
- Concert - The Cure Live
- Numer gadu-gadu: 5308708
- Kontakt:
Re: The Cure - Live 8
A w necie gdzieś te radyjka nadają??Nevyn pisze:Transmisja najprawdopodobniej M6 i radio NRJ no i AOL Music
"Ten pijak, który mruczy coś przez sen,
Że póki my żyjemy, Ona żyje też..."
Że póki my żyjemy, Ona żyje też..."
- VELVETPILL
- The Head On The Door
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Myślę, że za jakiś czas pojawi się na A chain of Flowers więc spoko - szkoda tylko, że nie mam M6 i nie nagram ich występu... Ale widzę, że aol działa bez zarzutów (może minutowy poślizg) więc spoko :)Aga pisze:czy ktos to może nagrac ?
EDIT
No i się potwierdza :) Online at AOL Music (no need to be a member of AOL to watch the show). They will have live streams from 6 of the shows, and will have on demand access to the shows for six weeks after they air.
A więc będzie i na ACoF :D

- Nevyn
- Disintegration
- Numer gadu-gadu: 2339800
- Kontakt:
Muse w tvn nie pokazali a w M6 pokazali caly tylko jeden kawalek, w czasie pozostalych: reklamy, albo pieprzone One - U2 i Saturday - Eltona Johna :( jestem wkuty :/
pozostal - AOL
mam nadzieje ze nie zrobia tego samego na Placebo i na The Cure :/
EDIT:
Placebo i The Cure NA PEWNO nie pokaże na zywo M6 bo wtedy leciec bedzie jakies idiotyczne Smallville, tak wiec jezeli TVN nie pokaze - to pozostanie nam czekac na to co bedzie na AOL lub na COFie.
Jedyna nadzieja ze w programie a la "Best of" ktory zaczyna sie o 23.25 na M6 pokaza i Placebo i TC....
pozostal - AOL
mam nadzieje ze nie zrobia tego samego na Placebo i na The Cure :/
EDIT:
Placebo i The Cure NA PEWNO nie pokaże na zywo M6 bo wtedy leciec bedzie jakies idiotyczne Smallville, tak wiec jezeli TVN nie pokaze - to pozostanie nam czekac na to co bedzie na AOL lub na COFie.
Jedyna nadzieja ze w programie a la "Best of" ktory zaczyna sie o 23.25 na M6 pokaza i Placebo i TC....
Have a Cure day :)
- cyjanek
- Numer gadu-gadu: 1882016
muse pokazuja wlasnie w tej chwili, a u2 to moim zdaniem najlepszy moment koncertu, przynajmniej do tej pory.Nevyn pisze:Muse w tvn nie pokazali a w M6 pokazali caly tylko jeden kawalek, w czasie pozostalych: reklamy, albo pieprzone One - U2 i Saturday - Eltona Johna :( jestem wkuty :/
raaa, firefox mi mowi, ze do ogladania tego potrzebne sa dodatkowe wtyczki, a jak chce je zainstalowac - nie znajduje ich. co mam zrobic?;/
.
- bflower
- Matka Moderatorka
No właśnie, Annie Lenox też puścili pół godziny po tym, jak w Faktach pan Marciniak powiedział, że świetnie Sweet Dreams zaśpiewała. Czyli ten napis "na żywo" pod tvnem raczej odnosi się jedynie do możliwości oglądania tych dwóch przystojniaków - Stelmacha i Meca :P
Ale Hysteria rewelacyjnie zabrzmiała, ja chcę na koncert Muse :(
Zobaczymy, jak tam Gruby z nowym składem wypadnie :)
Ale Hysteria rewelacyjnie zabrzmiała, ja chcę na koncert Muse :(
Zobaczymy, jak tam Gruby z nowym składem wypadnie :)
and take it easy chicken
- VELVETPILL
- The Head On The Door
- Kontakt:
- p_rzemas
- The Top
- Numer gadu-gadu: 1815060
- Kontakt:
łaaaa bawie sie zgrywacza konceertu przez aparat fotograficzny - sony costam :D hehehe wiec jak uda sie z paryzem to bedzie the cure ;D
o nie .... z tymi roznicami czasowymi jest dziwnie ... nie wiem czy mam czekac na pink floyd o 21 czy o 4 rano ... (bo wtedy w tvn bedzie chyba wieczor na ich relacjach"na zywo")
teraz leci szakira, ktra widzialem na m6 jakies 3-4 h temu
ale fajnie cialem rusza ;) hahah ta klata an koncu :D
byle tylko floydzi nie byli zamykajacymi live aid
bo bede musial latac :D
btw - jakie sa programy jeszcze ktore transmituja live ?
m6 tvn i ??
oK nagrywam a-ha :D take ooooon mee :D
o cholera
ja juz nei bede spiewal ;P jakies 3-4 sekundy (moze ciut wiecej:) se ponucilem cicho :D ale wychodz :D heheh przynajmniej na glosnikach z laptopa ;)
o nie .... z tymi roznicami czasowymi jest dziwnie ... nie wiem czy mam czekac na pink floyd o 21 czy o 4 rano ... (bo wtedy w tvn bedzie chyba wieczor na ich relacjach"na zywo")
teraz leci szakira, ktra widzialem na m6 jakies 3-4 h temu

byle tylko floydzi nie byli zamykajacymi live aid

btw - jakie sa programy jeszcze ktore transmituja live ?
m6 tvn i ??
oK nagrywam a-ha :D take ooooon mee :D
o cholera

- p_rzemas
- The Top
- Numer gadu-gadu: 1815060
- Kontakt:
hyhyhyh green day ? :D ja tam nei wiem najgorszy glos to ja kna razie DIDO ;/ ale mi chodz z transmisja oGOLNIE ;/ ee bo nie bede ogladal tego co bylo... jedynie aktualni to oni moga byc z filadelfia .... tam jeszcze swieci slonce ... lie aid sie skonczy o 2giej a oni beda puszczac doo t3j ale nie wiem czy sie z tego powodu cieszyc czy nie ? :/
- cyjanek
- Numer gadu-gadu: 1882016
nie cierpie green dayaNevyn pisze:U2 najlepsze? dla mnie na razie najlepiej zagrali chlopacy z Green Daya :)

za chwile placebo, w paryzu, tak? czemu na razie jest jakis david hallyday?
.
- VELVETPILL
- The Head On The Door
- Kontakt: