NAPISY NA MURACH
- artcure2000
- Easy Cure
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
NAPISY NA MURACH
ostatnio zobaczylem potargany wiekiem napis the cure, zrobilem go z kolega ponad 10 lat temu - czerwonym sprajem kupionym w 1001 -
ale to byl pył!
ale to byl pył!
cut
- artcure2000
- Easy Cure
- Kontakt:
- raining
- Faith
przez cale zycie mieszkam w bloku na ktorego klatce schodowej i strychu 'wysprejowane' byly glowy Roberta. jedna z nich podpisana 'Kubuś Fatalista' inne wkolo wyrytego na scianie Inspektora Gadżeta z wielką łapą wystającą z kapelusika. codziennie odwracałam się przed wyjsciem z bramy zeby obejrzec Roberta na drzwiach od piwnicy i usmiechalam sie szeroko! .. potem zamalowali wszystko na seledyn, choc zdążyłam udokumentowac co nieco... niestety nie Inspektora.
administracja nic nie rozumie!
przy każdym 'Cure" na murze zatrzymuje się zaskoczona i patrzę uśmiechając się chwilę. we Wrocławiu bardzo ich malo. ale lubię je nieprzeciętnie.

przy każdym 'Cure" na murze zatrzymuje się zaskoczona i patrzę uśmiechając się chwilę. we Wrocławiu bardzo ich malo. ale lubię je nieprzeciętnie.
-
- The Top
- kjurczaczek
- The Top
w moim mieście jest tylko badna idiotów więc jedyne napisy to "huj" i tym podobne.
chociaż..wczoraj szłam koło bloków a ty na ścianie odbite od szablonu ALIEN SEX FIELD i tyle...
nic więcej, żadnych THE CURE ani KOCHAM ROBERTA.
a w ogóle to myślałam żeby się zająć VLEPKAMY ale mi się nie chce, nie będę ściągać gotowych szablonów a nie mam za bałdzo pomysłów na własne.
chociaż..wczoraj szłam koło bloków a ty na ścianie odbite od szablonu ALIEN SEX FIELD i tyle...
nic więcej, żadnych THE CURE ani KOCHAM ROBERTA.
a w ogóle to myślałam żeby się zająć VLEPKAMY ale mi się nie chce, nie będę ściągać gotowych szablonów a nie mam za bałdzo pomysłów na własne.
ajm szpeszjal 

- cyjanek
- Concert - The Cure Live
- Numer gadu-gadu: 1882016
o przepraszam, jakis czas temu [dosc dawno, przyznaje] przejezdzalam przez te rejony i z nudow gapilam sie przez okno auta na mury. i zatkalo mnie wrecz - pierwszy raz w zyciu widzialam, zeby hasel typu 'born to be punk' bylo wiecej niz 'chwdp'.kubski pisze:w moim miescie na murach wszedzie jest napis hwdp. taki tradycyjny, wszedzie tego pelno i nie smiecham sie gdy go widze.

.
- FranekTeleranek
- Faith