Mam nadzieję, że pozytywnie nas zaskoczą.s'the figurehead pisze:Czekam na ciąg dalszy historii Placebo i wierzę, że nie raz jeszcze nas zaskoczą...
Choć niezbyt dobrze mi się widzi ich współpraca z tym całym nowym, leśnym perkusistą...

Mam nadzieję, że pozytywnie nas zaskoczą.s'the figurehead pisze:Czekam na ciąg dalszy historii Placebo i wierzę, że nie raz jeszcze nas zaskoczą...
A tak, faktycznie, zupełnie o tym zapomniałem! Byłem na liście i pewnie nadal na niej jestem.CureMar pisze:A tak przy okazji. Czy ktoś z Was był na liście zainteresowanych botem wideo z Warszawy i dostał płytkę? 15 miesięcy po koncercie i nadal nie wyszło toto w świat?!?!?!![]()
No to teraz się pewnie narażę, ale dla mnie DM nie jest zespołem na miarę TCRav pisze:Cały czas twierdzę, że są zespołem na miarę DM i TC.
Nie żartujesz?!Fozzie pisze:No to teraz się pewnie narażę, ale dla mnie DM nie jest zespołem na miarę TCRav pisze:Cały czas twierdzę, że są zespołem na miarę DM i TC.![]()
Chciałem kiedyś przekonać się do DM, zakupiłem sobie z 5 płyt.
Posłuchałem pierwszej super, drugiej nic nowego...................
Po kilkukrotnym wysłuchaniu wszystkich wystawiłem je na Allegro.
Dla mnie DM mają w sobie coś z Sade: jakiegokolwiek numeru nie słucham mam wrażenie, że to ciągle ten sam.