Ostatnio słuchane :)
- Rav
- The Head On The Door
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Re: Ostatnio słuchane :)
nowa Kate Bush daje radę :-)
@adamt - na żywca Lao są wielcy, ich eklektyczna muza na żywca nabiera nowego wymiaru, choć na płytach wydaje się czasem odrobinę płaska. W 2011 widziałem ich 4 razy i to był najlepszy koncert! Spełnili oczekiwania publiki i tego dnia (13 grudnia) sporo zagrali z Powstania, co prawda zabrakło mojego ukochanego Starego Miasta, ale serce fana wybacza!
@adamt - na żywca Lao są wielcy, ich eklektyczna muza na żywca nabiera nowego wymiaru, choć na płytach wydaje się czasem odrobinę płaska. W 2011 widziałem ich 4 razy i to był najlepszy koncert! Spełnili oczekiwania publiki i tego dnia (13 grudnia) sporo zagrali z Powstania, co prawda zabrakło mojego ukochanego Starego Miasta, ale serce fana wybacza!
DM TOUR 2013: Monachium, Budapeszt, Zagrzeb, Bratysława, Berlin, Paryż, Warszawa
Dostałam od zięcia pod choinkę 3 pierwsze Urszule. Szkoda tylko, że są to ordynarne przegrania z analogów. Ale dobre i to.
- robert...p
- Faith
placebo - live at la cigale
u2 - pop
david gilmour - live in gdansk
u2 - pop

david gilmour - live in gdansk
- raining
- Faith
Chyba Arcade Fire. Ale to pretekst, żeby napisać: dajcie szansę bibliotekom publicznym! W miejscu, gdzie mieszkam, z wielkim hurra dwa lata temu otwarto filię multimedialną, co oprócz książek oznaczało zbiór bardzo sfatygowanych płyt CD, którym z litości dla ewentualnych adeptów multimediów nie towarzyszyły, jak w poprzedniej wypożyczalni, kasety magnetofonowe i VHS. Natomiast na pytanie o filmy pani z oburzeniem stwierdziła, że tu nie Beverly Hills i kilkaset metrów dalej proszę, tam można sobie wypożyczyć. Ale mimo wszechogarniających cięć coś w gromadzeniu ruszyło i ze zdziwieniem w zeszłym tygodniu odkryłam prawdziwą bibliotekę miejską z muzycznymi nowościami. Co prawda nie było żadnych albumów Bowiego sprzed lat, ale mogłam na własne oczy zobaczyć płyty z 2011, jak Kate Bush, Florencja, Eddie Vedder, Cool Kids of Death, oczywiście w dziale zagranicznym, i dużo ciekawych rzeczy z 2010 i 2009. Od kiedy nie ściągam empetrujek i nie jestem na bieżąco, nawet płyty z 2008 czy 2007 są dla mnie atrakcyjne :] Nie mówiąc o przyjemności z czytania książeczek od początku do końca, oglądania zdjęć i macania pudełek.
Trzymam kciuki za Wasze zbiory biblioteczne, niech gromadzą nowe!
Trzymam kciuki za Wasze zbiory biblioteczne, niech gromadzą nowe!
- love_cat
- Disintegration
Trailer Trash Tracys - Ester (2012)
"And kissing crimson fell into her waiting arms.."
- raining
- Faith
The Chameleons - Strange Times
The Sound - From the Lion's Mouth !!!!!!!! Niesamowity zespół, genialny album! 1981!
The Sound - From the Lion's Mouth !!!!!!!! Niesamowity zespół, genialny album! 1981!
- raining
- Faith
http://pitchfork.com/news/39483-arab-st ... -darkness/
Niesamowity kawałek Arab Strap. Przypadkiem zasłyszany wczoraj w BBC 6 Music - pomyślałam, że Aidan Moffat powrócił z czymś nowym, ale tylko pogrobowe nagranie z 2010 r. na limited edition boxset za 70 funciaków. Na szczęście mp3 powyżej za darmo.
Niesamowity kawałek Arab Strap. Przypadkiem zasłyszany wczoraj w BBC 6 Music - pomyślałam, że Aidan Moffat powrócił z czymś nowym, ale tylko pogrobowe nagranie z 2010 r. na limited edition boxset za 70 funciaków. Na szczęście mp3 powyżej za darmo.
- Nell
- Concert - The Cure Live
- Numer gadu-gadu: 8089586
Ja Ci się wcale nie dziwię... ech, dlaczegóż mnie w tym Krakowie nie było w poniedziałek :(
Lost forever in a happy crowd
- love_cat
- Disintegration
"Volk" Laibach to arcydzieło.
"And kissing crimson fell into her waiting arms.."