Depeche Mode
- Doma
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 3155601
Re: Depeche Mode
Alberto, czy mając siebie w avatarze znaczy, że kocham siebie do szaleństwa, a jak pierdnę to lecę z tym do gazety?;)
- alberto balsalm
- The Top
- Numer gadu-gadu: 0
nie rozumiesz - dla mnie fanatyczni depesze (podobnie jak fanatycznie cure'owcy) są osobnym gatunkiem ludzi, których staram się omijać, a już broń mnie panie boże przed dyskusjami z takowymi. byłem kiedyś na największym depeszowym forum. odpadłem po dwóch dniach:)
jakiś fajny tekst po angielsku, który wyraża moją osobowość.
- Doma
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 3155601
Nie no, jasne, że rozumiem jak to jest z pewnym rodzajem ludzi, którym podoba się pociągnięcie nosem wokalisty ulubionego zespołu, ale nie popadajmy w paranoję, że każdy, kto ma zdjęcie, w tym przypadku, Martina jest psychicznym, maniakalnym i bóg wie jakim fanatykiem depeszów;)
- love_cat
- Disintegration
muzyka, muzyka jest najwazniejsza
;)
;)
"And kissing crimson fell into her waiting arms.."
- krzychal
- Three Imaginary Boys
- Kontakt:
ciekawymi kryteriami kieruje sie pan alberto. avatar, ilosc postow, itp... hehe.
- Rav
- The Head On The Door
- Kontakt:
Masz rację nie pogadamy, tak jak kiedyś nie pogadaliśmy na temat elektroniki.
Musisz po prostu zrozumieć, że są ludzie, którzy myślą inaczej i mają inne zdanie.
Ale Ty chcesz grać rolę tego niepokornego, choć czasem robisz to w bardzo niegrzeczny sposób.
Niech tak będzie, inaczej byłoby tu nudno :D
Tym niemniej stwierdzenie, że SOTU to dno to dla mnie absurd.
A propos na ostatniej trasie Cure'a byłem na 5 koncertach, na forum DM długo miałem avatar z Robem, lubię ostatnią płytę chyba zasługuję także na miano fanatyka The Cure?
Masywnych widzialem 3 razy, Placebo 4 razy, Kraftwerk 3 razy, Maanam 20 razy, NIN 5 razy ......... mam wymieniać dalej?
Zgadzam się muza i emocje są najważniejsze ....
Musisz po prostu zrozumieć, że są ludzie, którzy myślą inaczej i mają inne zdanie.
Ale Ty chcesz grać rolę tego niepokornego, choć czasem robisz to w bardzo niegrzeczny sposób.
Niech tak będzie, inaczej byłoby tu nudno :D
Tym niemniej stwierdzenie, że SOTU to dno to dla mnie absurd.
A propos na ostatniej trasie Cure'a byłem na 5 koncertach, na forum DM długo miałem avatar z Robem, lubię ostatnią płytę chyba zasługuję także na miano fanatyka The Cure?
Masywnych widzialem 3 razy, Placebo 4 razy, Kraftwerk 3 razy, Maanam 20 razy, NIN 5 razy ......... mam wymieniać dalej?
Zgadzam się muza i emocje są najważniejsze ....
DM TOUR 2013: Monachium, Budapeszt, Zagrzeb, Bratysława, Berlin, Paryż, Warszawa
- alberto balsalm
- The Top
i ty mnie nauczasz, że każdy ma swoje zdanie? dobre, dobre:)Rav pisze: Tym niemniej stwierdzenie, że SOTU to dno to dla mnie absurd.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Absurd_(poj%C4%99cie)
nie trzeba, widziałeś 4 razy placebo - łał, musisz być zajebisty.Rav pisze: A propos na ostatniej trasie Cure'a byłem na 5 koncertach, na forum DM długo miałem avatar z Robem, lubię ostatnią płytę chyba zasługuję także na miano fanatyka The Cure?
:D
- Rav
- The Head On The Door
- Kontakt:
Styl Alberto i te odwołanie do wikipedii...pouczanie maluczkich
Może do rządu, po co marnować się na jakimś forum ...
A jaka duża widownia :D
Może do rządu, po co marnować się na jakimś forum ...
A jaka duża widownia :D
DM TOUR 2013: Monachium, Budapeszt, Zagrzeb, Bratysława, Berlin, Paryż, Warszawa
- alberto balsalm
- The Top
dokładnie - "widziałem reznora 5 razy, więc na pewno mam rację":)krzychal pisze:jak w piaskownicy...
- Rav
- The Head On The Door
- Kontakt:
... wyrocznia po prostu, słucha prawdziwie alternatywnej muzyki i to widać, w jakim by wątku nie pisał ...
można mieć inne zdanie, ale w trochę mniej arogancki sposób
amen

można mieć inne zdanie, ale w trochę mniej arogancki sposób
amen
Podobno Berlin bardzo dobry,tak słyszałem.
- roodzia
- Three Imaginary Boys
- Numer gadu-gadu: 2675150
- Kontakt:
Rewelacyjny! Rav chyba to potwierdzi zreszta.
Jak dla mnie najlepszy koncert na tej trasie na jakim byłam, bo po filmikach z YT oraz set listach koncertów sie nie ocenia.
Mart, Gordeno i Eigner wymiatali az milo!
Pomijam juz morze łez na one caress oraz insight. Doskonały prezent dla nas po walce z pogodą, nieodsniezonymi drogami krajowymi, nieprzejezdnymi autostradami oraz konikami z kosmicznymi cenami.
I want MORE!!!
Jak dla mnie najlepszy koncert na tej trasie na jakim byłam, bo po filmikach z YT oraz set listach koncertów sie nie ocenia.
Mart, Gordeno i Eigner wymiatali az milo!
Pomijam juz morze łez na one caress oraz insight. Doskonały prezent dla nas po walce z pogodą, nieodsniezonymi drogami krajowymi, nieprzejezdnymi autostradami oraz konikami z kosmicznymi cenami.
I want MORE!!!
TOTU 09/10 Luxemburg Berlin Paryz Rzym Oberhausen Barcelona Berlin Lodz2x Dusseldorf 2x