Archive
- Carla
- Japanese Whispers
- Numer gadu-gadu: 7285848
A wiesz, że chyba jest coś na rzeczy? Tyle, że PF ma jednak bardziej finezyjną muzykę, bliższą naturze (?). Natomiast Archive to już niemal sama elektronika, bez tych "upiększeń". Hmm, posłucham, pomyślę, napiszę ;) (Jeśli jakimś cudem zrezygnuję ze słuchania Nine Inch Nails! ;) )
Gdyby były same piękne chwile
Nie wiedziałabym, że żyję...
Nie wiedziałabym, że żyję...
- AgentCooper
- Concert - The Cure Live
- Gothic
- Faith
- Numer gadu-gadu: 0
- Kontakt:
Polecam Ci "You All Look the Same to Me" z 2002 roku, jak dla mnie najlepsza - bardzo PinkFloyd'owska, ale bez tego nadętego patosu, dodatkowo okraszona dawka psychodelli, plus calkiem ladne melodie. Swego czasu utwor "Again" z tej plyty byl (jest?) katowany nonstop w Trojce, choc na plycie jest o wiele dluzsza i bardziej rozbudowana wersja.AgentCooper pisze:tez sie moze przejde, choc poza Londinium nie bardzo kojarze pozostałe płytki. Musze nadroibc zaległosci do tego czasu - od czego zacząć ?
A pozostajac jeszcze w temacie, to z wielka przyjemnoscia musze sie pochwalic, ze supportem przed Archive bedzie Snowman - zespol mojego zacnego przyjaciela, z ktorym niejedno wino wypilismy :D
-
- Three Imaginary Boys
Matik
:wall:
Archive, szczególnie dłuższa wersja Again, miażdży
Nowa płytka Noise - naprawdę super, niestety starą znam tylko w porywach :( , but....nadrobimy 
Ależ Wam zazdroszczę :( , a ja nie pojadęJa i Shadow jedziemy !!!!! bilety już czekają na półce.

Archive, szczególnie dłuższa wersja Again, miażdży

Czasami wolę być zupełnie sam
Niezdarnie tańczyć na granicy zła...
Niezdarnie tańczyć na granicy zła...
-
- Three Imaginary Boys
http://www.snowman.krzyk.pl/
strona zespołu który zagra przed ARCHIVE
strona zespołu który zagra przed ARCHIVE
- DrowningMan
- The Top
- Kontakt:
Bylo wspaniale! Jeden z najlepszych koncertow na jakich bylem!! Numb, do spolki z Finding It So Hard i Fool powalilo mnie na ziemie i tak juz lezalem (a raczej sie unosilem) do samego konca w postaci Again, Meon, Waste i jeszcze na sam koniec jakiegos kawalka z nowej plyty ( nie pamietam tytulu)
Turn On, Tune In, Drop Out