Depeche Mode - Tour of the Universe
- drowning_man92
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 447608
- Kontakt:
Re: Depeche Mode - Tour of the Universe
http://www.livenation.pl/event/getEvent/eventId/337682/
Koncert w Warszawie odwołany...
Koncert w Warszawie odwołany...
The spiderman is always hungry.
-
- Japanese Whispers
gdzie to jest napisane? patrze tam i jakos nie moge nadziać się na tę informacje, może jestem ślepy ostatni koncert odwołany to Zagrzeb... obym się nie mylił....
- drowning_man92
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 447608
- Kontakt:
Wydaje mi się, że to dość jednoznaczne, szczególnie w konfrontacji z komunikatami na forum DM.
(nie wiem, może się mylę, jak tak to przepraszam za sianie paniki, ale mi też się trochę ona udzieliła.)
(nie wiem, może się mylę, jak tak to przepraszam za sianie paniki, ale mi też się trochę ona udzieliła.)
The spiderman is always hungry.
- CureMar
- Concert - The Cure Live
- Numer gadu-gadu: 5308708
- Kontakt:
Niestety, co raz więcej źródeł potwierdza, że koncert został odwołany. Oficjalna informacja ma pojawić się dzisiaj wieczorem. Są też pocieszające wieści (oczywiście nieoficjalne), że koncert zostanie przełożony na lipiec.
"Ten pijak, który mruczy coś przez sen,
Że póki my żyjemy, Ona żyje też..."
Że póki my żyjemy, Ona żyje też..."
-
- Japanese Whispers
uhh... no to fajnie, nie ma co. Forum dm przeżywa oblężenie bo nie moge tam wbić, czuje się parszywie(to miałabyć nagroda za maraton maturalny), ale ortodoksi jeszcze bardziej to przeżyją.
- haiaw
- Administrator
- Numer gadu-gadu: 0
nie mylisz się.guslarenko pisze:gdzie to jest napisane? patrze tam i jakos nie moge nadziać się na tę informacje, może jestem ślepy ostatni koncert odwołany to Zagrzeb... obym się nie mylił....
try walking in my shoes, you'll stumble in my footsteps
- Fozzie
- The Top
- Kontakt:
http://www.mmwarszawa.pl/4359/2009/5/14 ... egory=news
Gahan niestety jest ponoć poważnie chory.
Co prawda i tak nie poszedłbym na DM, ale trzymam kciuki za Dave'a.
Dzisiaj mówili w TVN24, że rozpoznano raka jelit i jeszcze dzisiaj ma być wydane oficjalne stanowiska ws. odwołania warszawskiego koncertu.
Gahan niestety jest ponoć poważnie chory.
Co prawda i tak nie poszedłbym na DM, ale trzymam kciuki za Dave'a.
Dzisiaj mówili w TVN24, że rozpoznano raka jelit i jeszcze dzisiaj ma być wydane oficjalne stanowiska ws. odwołania warszawskiego koncertu.
- Doma
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 3155601
Cholera... na wszystko co kocham na świecie, niech ten koncert dojdzie do skutku! Nie jestem depeszo-maniakiem, ale to jednak muzyka mojego dzieciństwa, ostatni koncert mnie ominął, bilety na ciapong zakupione i chyba poszłabym z rozpaczy siedzieć pod tym Stadionem jak głupek.
-
- Japanese Whispers
czy to możliwe żeby wszyscy się mylili co do tego że koncert jest odwołany? telewizja, radio, portale internetowe? Chciałbym żeby było to możliwe :)
- Home
- Easy Cure
- Kontakt:
jak dla mnie to jest jedna wielka bzdura. zdawaloby sie,ze depesze to rozsadni ludzie,a tu prosze, jak plote szerza i dopowiadaja do niej swoje wersje... niedorzeczne bzdury:/ ja wnosze apel : NEVERMIND THE BOLLOCKS, wraz za sex pistols
dopoki nie ma nigdzie OFICJALNEGO ogloszenia, ze koncert zostal odwolany, to konccert odbywa sie, to chyba jasne. Nie powolujcie sie na 'kolege kolegi z EMI', czy 'nieoficjalne, acz bardzo realne' newsy. naprawde, nie dajcie sie zwariowac!

A Letter To Elise!
- Doma
- Seventeen Seconds
- Numer gadu-gadu: 3155601
Dlatego siedzę w przeświadczeniu, że nie uwierzę póki nie zobaczę informacji na dm.com :)
-
- Japanese Whispers
na forum DM to mają fantazję, to tylko próbka "Koncert nie odbędzie się na stadionie gwardii z innego – bardziej prozaicznego powodu. LN zwleka z oficjalnym komunikatem bo niedopatrzenie jak zawsze leży po stronie Polskiej...
23 maja stadion gwardii nie będzie już do gwardii należał, więc nie mogą się wywiązać z umowy o wynajem. Informacja o przejęciu stadionu wypłynęła dzisiaj, więc aby uniknąć jeszcze większych strat, trzeba było zaprzestać budowy sceny i odwołać zamówioną ochronę, catering dla zespołu etc. " Grzechu75

23 maja stadion gwardii nie będzie już do gwardii należał, więc nie mogą się wywiązać z umowy o wynajem. Informacja o przejęciu stadionu wypłynęła dzisiaj, więc aby uniknąć jeszcze większych strat, trzeba było zaprzestać budowy sceny i odwołać zamówioną ochronę, catering dla zespołu etc. " Grzechu75

- Nell
- Concert - The Cure Live
- Numer gadu-gadu: 8089586
Guslarenko, to wszystko z nerwów zapewne.
Lost forever in a happy crowd
-
- Japanese Whispers
uhh... no dobrze, będe wyrozumiały, mi też się udziela (i to do tego stopnia że przez cały dzien nie uczyłem się prezentacji maturalnej, śledząc dynamicznie zmieniającą się sytuacje, i teraz będę musiał zarwać całą noc)Nell pisze:Guslarenko, to wszystko z nerwów zapewne.
- Rav
- The Head On The Door
- Kontakt:
W okolicach 19stej na Gwardii stały jeszcze dwa tiry, ale większość rzeczy była już spakowana...
DM TOUR 2013: Monachium, Budapeszt, Zagrzeb, Bratysława, Berlin, Paryż, Warszawa