The Cure - Praga
The Cure - Praga
miły i symaptyczny Kjurowiec poszukuje pomocnej duszy ktora wybiera sie wlasnym samochodem na koncert do Pragi i ma 1 miejsce wolne !!
bardzozo prosze o kontakt na GG 5820070 lub triku@vp.pl
w zamian oferuje swoje towarzystwo, nienaganne zachowanie oraz ogromna wdziecznosc :))
Pozdrawiam serdecznie
w zamian oferuje swoje towarzystwo, nienaganne zachowanie oraz ogromna wdziecznosc :))
Pozdrawiam serdecznie
- haiaw
- Administrator
- Numer gadu-gadu: 0
Re: The CURE PRAGA !!!!!!!!!!!
ale skąd ?Gość pisze:miły i symaptyczny Kjurowiec poszukuje pomocnej duszy ktora wybiera sie wlasnym samochodem na koncert do Pragi i ma 1 miejsce wolne !!
Pozdrawiam serdecznie
try walking in my shoes, you'll stumble in my footsteps
szczerze mowiac to najbardziej by mi pasowalo z KAtowic bo zamierzam tam zostac 1 dzien po koncercie i najchetniej z tamtad bym sie zabral ale istnieje tez mozliwosc ze dojade pociagiem np do wroclawia i jezeli ktos by przejezdal przez to maisto w drodze do Pragi to chetnie bym sie z nim zabral...haiaw pisze:ale skąd ?Gość pisze:miły i symaptyczny Kjurowiec poszukuje pomocnej duszy ktora wybiera sie wlasnym samochodem na koncert do Pragi i ma 1 miejsce wolne !!
Pozdrawiam serdecznie
- wonchacz
- Three Imaginary Boys
Ja też poszukuję jakiegoś dobrego samarytanina albo samarytanki
, który/a jedzie na koncert do Pragi z Wrocławia lub okolic i ma wolne miejsce dla fana w potrzebie :D
Like strawberries and cream
It's the only way to be! :D
- wonchacz
- Three Imaginary Boys
KTO DO PRAGI?!
Kto z was wybiera się 21.02 na koncert do Pragi autobusem, busem, pociągiem, samochodem czy czymkolwiek
i jedzie lub przejeżdża przez Wrocław??? Bo mam taki "mały" problem. A mianowicie kupiłem bilet do Pragi wraz z przejazdem autokarem na stronie shortcut.pl, ale właśnie mi odpisali, że przejazd został odwołany. Okazało się, że byłem jedyną osobą, która zapisała się na ten autokar :( I teraz za bardzo nie wiem co mam zrobić, chyba będę musiał jechać pociągiem, ale nie chce mi się samemu gubić po Pradze i do tego nie wiem co mam zrobić z powrotem...nocleg czy nie, a jak tak to gdzie? Macie dla mnie jakieś cenne rady lub najlepiej jakby ktoś jechał samochodem w obie strony i miał wolne miejsce :) oczywiście dorzucę się na benzynke i postawię piffko czy dwa 
Like strawberries and cream
-
- Easy Cure
- Kontakt:
no wlasnie !! mam ten sam problem !! moze jakos razem sie wybierzemy do tej pragi bo widze ze chetnych jak na razie zeby sie zlitowac nad nami nie ma ://// jak cos to pisz na triku@vp.pl lub GG 5820070 pozdrawiamwonchacz pisze:Ja też poszukuję jakiegoś dobrego samarytanina albo samarytanki, który/a jedzie na koncert do Pragi z Wrocławia lub okolic i ma wolne miejsce dla fana w potrzebie :D
triku
-
- Easy Cure
- Kontakt:
Re: KTO DO PRAGI?!
no wlasnie !! mam ten sam problem !! moze jakos razem sie wybierzemy do tej pragi bo widze ze chetnych jak na razie zeby sie zlitowac nad nami nie ma ://// jak cos to pisz na triku@vp.pl lub GG 5820070 pozdrawiamwonchacz pisze:Kto z was wybiera się 21.02 na koncert do Pragi autobusem, busem, pociągiem, samochodem czy czymkolwieki jedzie lub przejeżdża przez Wrocław??? Bo mam taki "mały" problem. A mianowicie kupiłem bilet do Pragi wraz z przejazdem autokarem na stronie shortcut.pl, ale właśnie mi odpisali, że przejazd został odwołany. Okazało się, że byłem jedyną osobą, która zapisała się na ten autokar :( I teraz za bardzo nie wiem co mam zrobić, chyba będę musiał jechać pociągiem, ale nie chce mi się samemu gubić po Pradze i do tego nie wiem co mam zrobić z powrotem...nocleg czy nie, a jak tak to gdzie? Macie dla mnie jakieś cenne rady lub najlepiej jakby ktoś jechał samochodem w obie strony i miał wolne miejsce :) oczywiście dorzucę się na benzynke i postawię piffko czy dwa
triku
huraaaaaaaaaaaa!!!!Gość pisze:uz za chvili =; /juz za chvile..... huuuuuraaaaa
- Carla
- Japanese Whispers
- Numer gadu-gadu: 7285848
Re: The Cure - Praga
Przybywam z nagłym wezwaniem i prośbą! Rav w gorącze dziś zadzwonił, czy aby ktoś nie wie, w którym praskim hotelu chłopaki nocują? I nie chodzi o wolne pokoje ;) Jesli ktoś wie coś proszę o znak sygnał :)
Fajnie wrócić i to przy takiej Okazji :)
pozDrawiaM ;p
Fajnie wrócić i to przy takiej Okazji :)
pozDrawiaM ;p
Gdyby były same piękne chwile
Nie wiedziałabym, że żyję...
Nie wiedziałabym, że żyję...
- roodzia
- Three Imaginary Boys
- Numer gadu-gadu: 2675150
- Kontakt:
Re: The Cure - Praga

TOTU 09/10 Luxemburg Berlin Paryz Rzym Oberhausen Barcelona Berlin Lodz2x Dusseldorf 2x